Pored toga, sarađujemo sa velikim brojem servisa širom naše države.

Na tržištu BiH je mnogo raznovrsnih modela televizora, LCD-a, plazmi, DVD-a, veš mašina, mašina za suđe i ostalih kućanskih aparata. Iz godine u godinu je sve teže i teže obezbijediti različite rezervne dijelove za popravke, pogotovo kada su u pitanju originalni rezervni dijelovi, kao npr. procesori, transformatori, programatori za veš mašine, pumpe itd.

Dugoodišnjim radom firma ASWO je uspjela riješiti sve probleme servisera širom Evrope, odnosno u svakoj državi u kojoj ima svoja predstavništva.

Uz našu pomoć, sada i Vi možete dobiti sve rezervne dijelove koje do sada niste mogli pronaći ili ste veoma teško dolazili do njih. U ponudi imamo sve alate potrebne za uspješan rad servisa, od najpoznatijih proizvođača alata kao što su Weller, Bernstein, Knipex, Vera itd. Nijedan servis ne može uspješno raditi bez novih servisnih informacija – i za to smo se pobrinuli!

Druga firma koju zastupamo je „EURAS“–informacioni sistem za profesionalne servisere. Za sve one koji se bave industrijskom elektronikom ili proizvodnjom nudimo program firme „SCHUKAT“, poznatog njemačkog distributera.
Također nudimo industrijsku automatiku i upravljanje, svjetskog distributera “SCHNEIDER”.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš RS-electronic