REGISTRUJTE SE NA NAŠ B2B SHOP
POSEBNA PONUDA ZA SERVISERE I MAJSTORE
Dobrodošli na naš ONLINE SHOP
Dobrodošli na naš ONLINE SHOP

Vaša korpa je trenutno prazna.

Return to shop

RS ELECTRONIC SHOP. Dobrodošli!

RSelectronic d.o.o. posluje kao jedan od najznačajnijih distributera rezervnih dijelova, kako za RTV mehaničare tako i za servise bijele tehnike i sitnih kućanskih aparata, potrošačke elektronike, alata i opreme i industrijske automatike i upravljanja u Bosni i Hercegovini.

Više od 14 miliona artikala

Od samog početka RSelectronic-a, naši timovi radili su na tome da Vam pruže ono što trebate. Zbog toga nudimo širok asortiman dijelova. Naša područja djelovanja su potrošačka elektronika (smeđa tehnika), kućanski uređaji (bijela tehnika), kućanska automatizacija i industrijska automatika i upravljanje.

Zahvaljujući našem poznavanju servisa i našoj bazi podataka, pružamo profesionalnim klijentima sve preporuke i usluge koje trebaju. Nudimo veliku raspoloživost dijelova, opciju dostave te brze odgovore na sva tehnička pitanja.

Naši partneri, profesionalni elektroničari, inženjeri, serviseri uvijek imaju informacije ‘iz prve ruke’ što nam omogućava visoku razinu stručnosti te svaki posao odrađujemo brzo i kvalitetno.
Prodaja i distribucija

Tokom višedecenijskog iskustva od 1999.godine, RSelectronic nastoji proces pronalaska, formiranja cijena i nabavke rezervnih dijelova učiniti što
jednostavnijim. U više od 20 godina prodaje rezervnih dijelova i pribora za kućanske uređaje,
potrošačku elektroniku, industrijske automatike i upravljanja, širok asortiman dostupnosti dijelova i pribora postao je temelj naše ponude i usluge s područja elektronike i informatike. Konstantnim praćenjem promjena na području oba sektora razvijali smo i proširivali naš prodajni program te smo i danas u vrhu vezano za mogućnosti nabave elektroničkih komponenti, sklopova, aparata, uređaja i izvan ponude na web stranici. Partneri smo s vodećim europskim distributerima elektroničkih komponenti kako za audio-video tehniku, bijelu tehniku, industrijsku elektroniku, hobističku elektroniku. Obzirom na tako širok spektar roba s područja elektronike i informatike potrebnih svakom profi elektroničaru, serviseru, informatičaru ili zaljubljeniku u elektroniku s pravom možemo reći da gotovo sve možete pronaći u našem prodajnom programu koji se dijelom nalazi na web stranici.

Pored toga, sarađujemo sa velikim brojem servisa širom naše države.

Uz našu pomoć, sada i Vi možete dobiti sve rezervne dijelove koje do sada niste mogli pronaći ili ste veoma teško dolazili do njih. U ponudi imamo sve alate potrebne za uspješan rad servisa, od najpoznatijih proizvođača alata kao što su Weller, Bernstein, Knipex, Vera itd. Nijedan servis ne može uspješno raditi bez novih servisnih informacija – i za to smo se pobrinuli!

Obratite nam se s potpunim povjerenjem!

INFORMACIJE

RS electronic

RS Electronic d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu aktivno radi od 1999. godine.

RS Electronic d.o.o.
Šabanija Hajrudin 28 b,
Sarajevo, 71000

ID: 4200042400002
PDV: 200042400002

RADNO VRIJEME

RS electronic

Ponedjeljak – Petak: 09:00 do 17:00
Subota: 09:00 do 13:00
Nedjelja: Zatvoreno

EMAIL I TELEFON

RS electronic
Prijavite se na Newsletter
Prijavite se na Newsletter. Najbolje akcije i najnoviji proizvodi stižu na Vašu email adresu!